Máj
27

Újrahasznosított anyagokból írószer rendező a gyerekeknek

Tegnap leltem rá a MintaMókus honlapján erre a mandarin dobozból készített írószer tárolóra. Rögtön megvilágosodtam. Nálunk az összes ceruza, filctoll, olló, hegyező, ecset, mind össze-vissza van dobálva egy műanyag dobozba – lásd képen alul. Átláthatatlan, amikor meg használni akarjuk a ceruzákat ki kell önteni, hogy a gyerekek meg tudják találni a színeket. Mivel gyerekeim már egy hete itthon vannak szünet gyanánt és a tegnapi hőmérséklet is alulról súrolta a 10 fokot, mint egész héten és esett az eső, így hát mindent be kellett vetnem, hogy lefoglaljam őket. Ha meg csöndben voltak tuti valami rosszat csinálnak, például összefestették a lányom kiságyát filctollal...

Teljes bejegyzés >>

Máj
27

Az abszolút hozamú alapokról

A banki kamatok mélyrepülése miatt egyre több kisbefektető merészkedik számára eddig ismeretlen területekre a befektetések világában. Ezt követve én is igyekszem többet írni az alternatív lehetőségekről.(Ilyen volt a kötvényalapok, a szerb dinár kamatok, Q. kötvény és a hasonló írások.) Az óvatos befektetők a pénzpiaci és a kötvényalapokon túl még az abszolút hozamú alapokig merészkedik el, ezért most erről írok.

Teljes bejegyzés >>

Máj
26

Tipp: Hogyan osszuk be a pénzünket?

Rengeteg módszer és elv van rá és eltökélt szándékom, hogy mindet be is mutatom itt a blogon Neked. Elsőként itt a 60%-os szabály. Az elv egyáltalán nem bonyolult, a bevételeidet 5 zsebre bontja, hogy még nyaralásra is legyen kereted. Hogy hogyan? lerajzoltam!

Teljes bejegyzés >>

Máj
22

Energiaital helyett igyál szódabikarbónás vizet

Nincs ez máshogy most sem, azonban az eddigiektől eltérően nem a lakást tisztítjuk vele, hanem megisszuk. Nemcsak kívül tisztít - belül is. Népi frissítőszerként is használták, már nagyon régen rájöttek, hogy a napfelkeltétől napnyugtáig tartó kemény munkát könnyebb elviselni és fizikailag is bírni, ha szódabikarbónás-ecetes vizet isznak a munkások. Egy kis erősítő mindig jól jön, így van ez ma is. A sok koffein mellett (de még jobb lenne "helyett" - de ezt nem merem mondani, mert nekem sem megy ;) igyuk természetes energiaitalként szódabikarbónás vizet, és teszteljük a szervezetünket.

Teljes bejegyzés >>

Máj
20

7 lecke, amit érdemes megtanulnod

India a Saradha Group csődjétől hangos. Az ismert cégcsoport, amelyik érdekelt volt ingatlanépítésben, utazási irodában, műsorszórásban, pénzügyi szolgáltatásban és hotelokban is, egy jól felépített piramisjátékot űzött a befektetőkkel. A cégcsoport nevét és ismertségét felhasználva gyűjtött betéteket és bocsátott ki kötvényeket a piaci átlagnál magasabb hozamok mellett, a régi lejáró betéteket és kötvényeket az újonnan befogadott pénzből fedezve. Az átverést olyan magas fokon űzték már a végén, hogy például felvásároltak egy komplett autógyárat, ahol a valódi termelést ugyan leállították, azonban a dolgozókat megtartották, így ha az érdeklődő befektetőkkel teli buszok érkeztek, láthatták a serény munkát az autógyárban.

Teljes bejegyzés >>


Regisztráció

Töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson a regisztráció gombra: