2013-05-28

Frissülő lista az Önök által javasolt funkciókról

A program új változatának fejlesztése jelenleg a tervezési fázisban tart. Az Önök által eddig javasolt, újonnan beépítendő funkciók az alábbiak:

  • A programgrafika kellemesebbé tétele: a program felülete várhatóan átszabásra kerül és kissé átrendeződik, ugyanakkor az eddigi egyszerű kezelhetőség meg lesz tartva.

  • Export-import funkciók: ezek lehetővé teszik majd a PDF illetve Excel formátumú exportálást, hogy igény esetén a tárolt adatok más programmal is feldolgozhatóak, illetve nyomtathatóak legyenek.

  • Szakaszösszefoglaló, nyitó és záróegyenleg nyilvántartása: a programba belépve azonnal látható lesz majd az aktuális szakasz egyenlege, a bevétel- és kiadásösszesítő.

  • A mobilos fiók megoszthatóvá tétele: ez lehetővé fogja tenni, hogy egy fiók több telefonról is elérhető legyen egyszerre, fölösleges ki- és belépések nélkül.

  • Több pénznem kezelése: lehetőség lesz egy fő pénznem kiválasztására, ugyanakkor egy tétel felvitelénél más pénznemben is lehetőség lesz az összeg megadására. A felvitel során a program automatikusan átszámítja majd a fő pénznembe az összeget az aktuális napi árfolyamon, így nem kell az átváltással bajlódni.

Továbbra is számítunk az Önök véleményére, javaslataira program eredményes fejlesztéséhez!

Vissza a hírekhez


Regisztráció

Töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson a regisztráció gombra: